Produsele noastre sunt construite in jurul utilizatorilor

Facem mai mult decât să proiectăm produse frumoase și să programăm.

Convertim ideile în planuri concrete de executie, pentru că știm, elementul cheie al reușitei unui proiect este înțelegerea nevoilor reale ale clientului.

Dintre clientii nostri

Sisteme software personalizate pe nevoile de business

DailyMagazine.news

Daily Magazine este un site de știri pentru SUA, de înalta calitate, pentru pasionații de informații unde te poți informa despre știri despre politcă, sport, modă, frumusețe, sănătate, artă, mâncare și băuturi, design, calătorii și unde poți găsi diverse sfaturi despre lucruri practice.

Platforma custom procesează zilnic aproximativ 5000 știri noi și își gestionează în mod automat abonații la newsletter în funcție de preferințele individuale.

Beautik.ro

Beautik, este un e-shop pentru parfumuri de lux în Romania, unde eleganța se întâlnește cu rafinamentul, o lume de istorie, care revoluționează prin imaginație, originalitate și unicitate.

În afară de aspectele clasice de comerț online, platforma oferă de asemenea suport pentru module de GDPR, sincronizare preturi/stocuri din gestiune, generare facturi direct în contabilitate, newsletter, stiri, evenimente și localizare magazine.

GreenNet.ro

Un site personalizat, prietenos, stilat, dar totuși profesional. Green Net distribuie produse cosmetice, dermatocosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale, având o experienta de peste 18 ani.

Site-ul are la bază platforma RoSite KMS, în care a fost implementat layout-ul furnizat de către client și o serie de module custom (recrutare, evenimente, media etc).

PartenerBenefica.ro

Platforma este un centru de informare legislativ, programe de training în domeniul farmaceutic, consultanța dar și noutăți despre evenimentele cu caracter științific. BENEFICA este un program de fidelizare Farmexim, un parteneriat pe care îl propune farmaciilor care vor să-și păstreze independența.

Soluția conține sisteme complexe de acces securizat, GDPR, partajare fișiere cât și comunicare către parteneri

Raportare-Medicamente.ro

Sistemul Electronic de Raportare Medicamente SERM fost creat special pentru îmbunătăţirea procesului privind raportarea stocurilor de medicamente către Instituţiile Statului (MS ANMDM).

Pachetul software oferă multiple module: semnare comunicație cu token, rapoarte analitice interne, procesare și import surse date custom, corecție si retransmitere date etc.

Farmexim.ro

Farmexim este unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse farmaceutice din România, înființatat în anul 1990, în București.

Site-ul are la bază platforma RoSite KMS, in care au fost implementate la cerere module custom (recrutare, distribuție națională + filiale, portofoliu interconectat ERP intern, timeline presa, etc).

FarmeximOnLine.ro

Platforma Farmexim On-Line este un serviciu interactiv de comandă și analiză, destinat tuturor clienților și furnizorilor companiei. Aceasa oferă posibilitatea de a rezerva comanda, verificare stocurilor, istoric de comenzi, vizualiaza/export facturi, plăți, accesul la oferte speciale

Soluția a fost implementată atât cu front-end web cât și ca API (serviciu web) prin care partenerii pot transmite comenzi sau să importe facturi.

WonderLittleLand.ro

Magazin virtual de accesorii handmade si decoratiuni cu patina vintage, shabby chic, obiecte pentru evenimente sau locuintă.

KMS - Karma Management System

Platforma de tip CMS, dezvoltată firma RoSite timp de peste un deceniu sub umbrela principiului "continuous software development" ajunge azi să folosească cele mai noi și puternice tehnologii din domeniu.

Conceptual, am încercat să rezolvăm cea mai stringetă problemă a CMS-urilor existente pe piată, costul de implementare al unui modul custom, dincolo de proiectarea bazală a platformei.
Și credem noi că am reușit.

Rapoarte / BI

În ultimii 10 ani, am furnizat servicii de informații de business intelligence care includ consultanță și dezvoltare, vizualizare de date, pentru a ajuta companiile să nu mai facă presupuneri și să beneficieze de luarea deciziilor în cunoștință de cauză. Tratăm fiecare proiect individual și selectam cele mai bune servicii care acoperă nevoile clienților noștri. Ne ajutăm clienții să dezvolte o strategie BI, care să asigure calitatea datelor, să proiecteze sau să optimizeze arhitectura și să automatizeze raportarea pentru a le satisface nevoile, în procesul decizional informat și pentru a maximiza ROI-ul unui proiect.

ROSMA - RoSite Smart Ads

Platformă privată de stand-alone pentru livrare, tracking si analiza campanii marketing sub formă de bannere.

Ca principiu de aplicabiliate, ROSMA o furnizăm atat ca abonament lunar in cloud-ul RoSite cât și white label pentru intalarea in serverele proprii.

AltMedia Telecom - ERP

Soluție software de management a clienților și infrastructurii într-o firmă de telecomunicații.

Management litigii și recuperare creațe - Farmexim

Aplicația gestionează litigiile între parteneri de la nașterea speței până la soluționarea dosarului.

ListeBloc.ro

Solutie software pentru administrare imobile de locuințe.

Utilizatorii își pot vizualiza soldul, plățile și chiar să transmită date.

Retrageri Medicamente - Farmexim

Aplicația gestionează fluxul de retrageri medicamente din farmacii conform legilor specifice.

Hai sa vorbim despre proiectul tau

Contactează-ne!